Вашето мероприятие

Private events

Event at Hotel Ella

Мероприятие в хотел сред природата са запомнящо се изживяване. Може да организирате Вашите сватба, годишнина, обучение, семинар или тимбилдинг. Светлината и простора на ресторанта с тераса и английската ливата създават много възможности при подготовката на всяко събитие. Вкусната кухня и усмихнато обслужване в ресторанта на хотел „ЕЛА“  ще допринесaт  вашият празник да е миг от вашия живот към който винаги да се връщате щастливи. Частно мероприятие сред прекрасната природа на курорт Боровец е достъпно за всеки.

Ресторанта  предлага  съгласувано с вас меню, възможност за осигуряване на DJ и неустоими пакетни цени за ресторант и хотел. Съдействие при организирането и подготовката на мероприятията. Младоженците получават комплимент – безплатна нощувка в нашия хотел, а техните гости ползват преференциални цени за настаняване в хотела.


Английската ливада между хотел ЕЛА и вековната гора е романтично място за изнесена сватбена церемония която е не само модерно, но красиво и свежо изживяване.

Венчавката може да бъде извършена в единствения по рода си в България храм – „Преображение Господне“ в к.к. Боровец.

Снимките, направени в „Царска Бистрица“, носят дъх на аристократизъм в нежна хармония с природата.

Изнесен ритуал по сключване на брак е сключването на граждански брак извън ритуалната зала. Законът го позволява с уточнението, че е по преценка на длъжностното лице и трябва да има уважителни причини за това. Много двойки предпочитат да се женят извън ритуалните зали, на място, което да създаде по-голяма емоция за тях и техните гости, да премахне бюрократичното и конвейрно усещане от сключването на брак в обредния дом, да да си спестят време, неуодобства в натоварения сватбен ден, както и да оптимизират графика на сватбата, без да е необходимо да се съобразяват със свободни и заети часове в ритуалната зала. Свържете се със съответната общинска структура за да получите повече информация. Домовете за радостни обреди към настоящия момент не предлага възможност за сключване на брак с изнесен ритуал. Най-близката до това възможност е услугата, при която длъжностното лице идва и води ритуал, аналогичен на този в ритуалната зала, но без правна стойност (тоест с театрален характер). За целта трябва на предишен ден да прескочите до ритуалната зала и да се подпишете или пък това да се случи сутринта на сватбата ви, ако държите да няма объркване с датите, кога точно сте се оженили.


Организирайте Вашето мероприятие в хотел „ЕЛА“ курорт Боровец!