Гостоприемно място сред красивата природа на Боровец

Хотел Ела предлага просторен ресторант с широка тераса и английска ливада

В хотел Ела всеки може да се наслади на времето, прекарано сред природата. Тук може да бъде и Вашето събитие – сватба, годишнина, обучение, семинар или тимбилдинг. Светлината и простора на ресторанта, с тераса и английска ливада, създават много възможности за подготовката на всяко събитие. Вкусната кухня и усмихнато обслужване в ресторанта на хотел „ЕЛА“ ще допринесaт вашият празник да е миг от вашия живот, към който винаги да се връщате щастливи. Едно частно мероприятие сред прекрасната природа на курорт Боровец е достъпно за всеки.

Екипът ни ще ви изработи съгласувано с вас меню. Има възможност за осигуряване на DJ. Насладете се на неустоимите ни пакетни цени за ресторант и хотел. Нашето съдействие при организирането и подготовката на мероприятията ще облекчи вашите ангажименти. Младоженците получават комплимент – безплатна нощувка в нашия хотел, а техните гости ползват преференциални цени за настаняване в хотела.

Английската ливада между хотел ЕЛА и вековната гора е романтично място за изнесена сватбена церемония. Място е не само модерно, но красиво и свежо. Подходящо за вашето преживяване.

Венчавката може да бъде извършена в единствения по рода си в България храм – „Преображение Господне“ в к.к. Боровец.

Снимките, направени в „Царска Бистрица“, носят дъх на аристократизъм и са в нежна хармония с природата.

HotelElaEnglishMedow

Изнесен ритуал по сключване на брак е сключването на граждански брак извън ритуалната зала. (за повече информация.) Законът го позволява с уточнението, че е по преценка на длъжностното лице и трябва да има уважителни причини за това. Много двойки предпочитат да се женят извън ритуалните зали, на място, което да създаде по-голяма емоция за тях и техните гости, да премахне бюрократичното и конвейрно усещане от сключването на брак в обредния дом. Това спестява време, неудобства в натоварения сватбен ден, както оптимизира графика на сватбата. А за вас не е необходимо да се съобразявате със свободни и заети часове в ритуалната зала. Свържете се със съответната общинска структура, за да получите повече информация. Домовете за радостни обреди към настоящия момент не предлагат възможност за сключване на брак с изнесен ритуал. Най-близката до това възможност е услугата, при която длъжностното лице идва и води ритуал, аналогичен на този в ритуалната зала, но без правна стойност (тоест с театрален характер). За целта трябва на предишен ден да прескочите до ритуалната зала и да се подпишете или пък това да се случи сутринта на сватбата ви, ако държите да няма объркване с датите, кога точно сте се оженили.

Събитие в хотел Ела Боровец

Организирайте Вашето събитие, сватба или семинар, в хотел „ЕЛА“ курорт Боровец!